Tartalom betöltése...
HÍREK

Integrált politika

INTEGRÁLT POLITIKA
 

A Szerencsi Mezőgazdasági ZRt. célja, hogy a cég termékeivel és környezetvédelmi elkötelezettségével elismerést szerezzen a belföldi és nemzetközi piacokon.
 
Tevékenységünk középpontjában az érdekelt felekkel (vevők, lakosság, önkormányzatok, felügyeleti szervek) való harmonikus együttműködés áll. Törekszünk arra, hogy vevőink igényeinek maradéktalanul eleget tegyünk és kivívjuk elégedettségüket. Ugyanakkor beszállítóinktól elvárjuk, hogy termékeik és szolgáltatásaik színvonala megfeleljen az általunk támasztott követelményeknek, elősegítve ezzel termékeink minőségének állandó javítását.
 
Ennek érdekében olyan integrált (minőség- és környezet) irányítási rendszert működtetünk, amely hatékonyan garantálni tudja termékeink és szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, a környezet védelmét, a környezetszennyezés megelőzését, a folyamatos fejlesztését.
 
Célul tűztük ki a vevői igényeknek és az érdekelt feleknek mindenben megfelelő, egyenletesen magas minőségű korszerű és biztonságos, gazdaságosan előállított a vonatkozó állatvédelmi és környezetvédelmi előírásoknak megfelelő termékek előállítását.
 
Céljaink megvalósítására a vezetésen belül kialakítottuk a minőség- és környezet irányítási szervezetet, melynek feladata az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási, az MSZ EN ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási és a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer hatékony működtetése.
 
A minőségirányítás és a környezetvédelem a vezetés minden szintjének feladata és felelőssége. A célok elérése érdekében a ZRt. Vezetősége támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést, a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettséget.
 
 
Üzleti sikerünk záloga, vásárlóink megelégedettsége.